Borger.dk Læs op Blanketter Selvbetjening Kontakt Indeks
Hedelundgård set fra gårdspladsen
Indhold

Fastelavnsboller.

1 rl. Butterdej
Kagecreme (En hjemmelavet er selvfølgelig bedst)
1 stk. Æg(Til pensling)
¼ l. Piskefløde
Ribsgelé

Rul butterdejen ud og del den i 2, lad dette ligge på papiret. På den ene halvdel markeres 4 cirkler (ml. 9 og 10 cm.), Cirklerne pensles med sammen pisket æg, og en god klat kagecreme ligges på. Den anden halvdel ligges over, tryk let rundt om de små toppe der er blevet dannet, og udstik 4 boller med samme redskab som blev brugt til cirklerne. Placer de 4 boller på en bageplade med bagepapir. Bollerne pensles med æg, og bages i en forvarmet ovn ved 200 g. i ca. 20 min.
Når bollerne er bagte og afkølet, deles de, gøres nemmest med en saks (Cremen gør at der bliver et hulrum). Bunden fyldes med flødeskum, lav’ en lille hulning foroven som fyldes med ribsgelé og lig låget på.
Kan pyntes med flormelis eller chokolade, eller begge dele.

Printervenlig udgave..

 

 

Sidste opdateringer !

Hedelundgård er blevet lukket efter en kommunal beslutning.

Siden vil ikke blive opdateret mere...

Åbningstider
Vi har altid en kop kaffe på kanden og dagens avis !
Mandag kl. 12.00-22.00

Tirsdag kl 12.00-17.00

Onsdag kl.12.00-22.00

Torsdag kl. 12.00-17.00

Fredag kl. 12.00-16.00

 

Så kik forbi....


Vi spiller krolf hver
fredag kl. 13.00

Hedelundgård • Daddellunden 19 • 6705 Esbjerg Ø • 75 14 33 72 • Mail til leder: Lars Møller